Velkomstfolder på flere sprog

I Favrskov kommune har vi udgivet en velkomstfolder til de tosprogede familier. Den fortæller på den ene side helt lavpraktisk om, hvordan det er at gå i dansk skole- og hvad der forventes at eleverne; de skal være udsovede, have fået morgenmad, have et penalhus med osv. På den anden side siger den også noget om, hvad vi kan forvente af hinanden på et mere overliggende plan – og det samarbejde mellem skole og hjem, det danske skolesystem lægger op til.

Det er en god ide udlevere folderen på velkomstmødet og gerne også snakke lidt om, hvad der står i den, så forventningerne er afstemt korrekt. Den er oversat til engelsk, arabisk, farsi, litauisk, rumænsk, polsk, somali og thai.

 

På dansk:

Velkommen i skole_dansk

På engelsk:

Velkommen i skole_engelsk

På arabisk:

Velkommen i skole_arabisk

På farsi:

Velkommen i skole_farsi (1)

På litauisk:

Velkommen i skole_litauisk

På rumænsk:

Velkommen i skole_rumænsk

På polsk:

Velkommen i skole_polsk

På somali:

Velkommen i skole_somalisk

På thai:

Velkommen i skole_thai

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *