Engangsmaterialer

Engangsmaterialerne sparer tid, og ofte er de af ret højt kvalitet. Her er nogle bud på opgavehæfter, som kan bruges både i klassen og i den specifikke dansk som andetsprogsundervisning.

Forlaget Elysion

http://www.elysion.dk

Forlaget Elysion har meget godt til både tosprogede og specialundervisning, især – Dansk for sprogører, er et virkelig godt materiale, ikke mindst fordi det er selvinstruerende og derfor velegnet til brug i klassen. Selv begynderelever kan gennemskue opgavernes sigte. Materialet starter på et meget lavt niveau – i bog 0, og sværhedsgraden øges løbende. Der findes 5 bøger i serien.

Forlaget Jela

http://www.forlagetjela.dk

Især Sabelkatten kan evt. med lidt starthjælp fra en sidekammerat yde meget fornuftig sprogtræning, når opgaverne i klassen bliver for svære. Materialet er virkelig flot lavet – fine farver og illustrationer. Meget motiverende. Der findes 9 bøger i serien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *