Frilæsning for tosprogede i udskolingen

Hip 5 er en længe ventet serie bøger for unge meget læsesvage samt tosprogede unge med et lille kendskab til dansk. Bøgerne ligger på lix 5. Selv om læseniveauet er lavt, er indholdet alderssvarende. I hver bog er der highlights med vigtige citater fra bogen. Serien udkommer på forlaget Straarup & Co. – Der findes også hip 10 og 15 (altså LIX 10 og 15)

Find dem her…

Forlaget Elysion har udgivet serien “Selvstændig læsning for tosprogede”. Det er en serie for unge tosprogede elever om at være kommet som fremmed til Danmark med en anden etnisk baggrund. Serien henvender sig særligt til unge med tosproglig baggrund og er sprogligt tilpasset denne målgruppe. Niveauet er ca. lix 16-18.

Find dem her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *