Okay

Okay er et nyere undervisningsmateriale til flersprogede elever i grundskolen, der skal lære dansk som andetsprog. Det henvender sig især til elever på og omkring mellemtrinnet.

Okay bygger på den genrepædagogiske metode og indeholder bl.a. tekster i de genrer, som eleverne vil møde i skolens fag. Der introduceres dels et nært hverdagssprog og dels det ”skolesprog”, eleverne får brug for i den almene undervisning.

Gyldendals Okay ligner på mange måder Alineas “Fart på dansk”  – og bruger også elevens modersmål som en ressource, men udmærker sig ved det supplerende website med mange gode opgaver. Okay er nemlig mere end en kombineret tekst- og arbejdsbog. Websitet byder på indtalinger, træningsopgaver, evalueringstest – samt sjove og kreative CL-inspirerede aktiviteter, der får eleverne op af stolene og styrker deres samarbejdsevne og sociale relationer.

Find det her…

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *