Margit Gades skriveskabeloner

Margit Gades skriveskabeloner er efterhånden meget kendte og anvendte. De ligger også i Intowords, som de fleste tosprogede efterhånden anvender. Der er ingen tvivl om, at alle skoleelever og mange voksne kan hente god hjælp i skabelonuniverset f.eks. til genrekendskab – og til det med lige at komme igang med en skriftlig opgave, men til tosprogede er de nærmest geniale. Mange af de genrer, vi i skolen og i samfundet opererer i, er både kulturelt og sociokulturelt funderede og derfor så meget sværere at finde kernen i for vores tosprogede elever. Her kan de både se genren visuelt opstillet og blive puffet i gang.

I bogen “Skabeloner – strategier og stilladser til skolearbejdet” er der foruden en indføring i teorien bag – skabeloner til næsten alle mulige forskellige slags skriftligt arbejde – også i matematik.

Hvis du ikke vil købe bogen, kan du finde skabelonerne gratis på Margit Gades hjemmeside

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *