Lær og læs

 

“Lær og læs” er et materiale i 3 trin fra Forlaget Jela. Det er lavet af Ib Hedegaard Larsen, og der lægges op til, at det bruges sammen med LST – her Intowords eller CD-ord. Trin 1 drejer sig om indlæring af bogstaver og bogstavlyde og starter på et meget basalt niveau, der især kan være godt til tosprogede uden et skriftsprog på modersmålet. Trin 2 koncentrerer sig om lydret læsning og deleregler – og på trin 3 kommer man igang med endelser og betingede stavemåder.

Især trin 1 kræver en del lærertid, så den er nok mest egnet til undervisning på små hold, som udemærket kan være blandede mellem læsesvage dansksprogede elever og tosprogede. Trin 2 og 3 kan bedre løses individuelt.

Trin 1

Trin 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *